Webshop

HSK webshop säljer klubbens träningskläder, läger och alla träning- och medlemsavgifter. Tack vare en egen webshop kommer det bli enklare att beställa kläder samt anmäla sig till läger. I webshopen kan du betala med VISA och MasterCard.
Alla våra produkter/tjänster som vi säljer kommer finnas i webshopen. Vi kommer kontinuerligt uppdatera shopen.

För att navigera i webshopen så använder du helt enkelt menyn till vänster för att titta i katalogen. Vi har delat upp den i flera olika kategorier för att du lättare ska kunna hitta det som du är intresserad av. Webshopen har också en sökfunktion där du kan söka.

När du väljer att köpa en vara så sparas denna tillfälligt i din kundvagn som finns uppe till höger. När du shoppat klart är det bara att gå till kassan och checka ut, enklare än så kan det knappast bli.

Välkommen att handla

Huddinge Skidklubb