Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap 2018


Första åket i HSKs klubbmästerskap kördes i Flottsbro och då var grenen SL

Andra åket körs lörd 21 april under avslutningslägret i Björnrike och nu är det GS. 

INFO om andra åket: 

Nummerlappsutdelningen är 08:30 vid Björnidet och sker via lagledare.

Åkare upp till och med U8 startar 09:00 och tävlar i Mittbacken. Denna tävling är utan tid och utan genomåk. Tävlingen körs i omvänd nummerordning.

De grupper som tävlar på tid kör i Storslalombacken. Samtliga team har besiktning 09:00-09:30 (även U10 som normalt gör genomåk).

När U8 är färdiga med sin tävling så kan U10 börja med sin. Vi räknar med att detta blir ca 09:45. Sedan rullar tävlingen på och vi kör i åldersordning med de yngsta först. Varje klass körs i omvänd nummerordning.

Åkare från U14 och uppåt startar på toppen av backen. Åkare upp till och med U12 startar i mitten och kliver av liften vid stolpe 9 för att komma till sin start. Det kommer att vara en bana att passera för att komma till starten och där finns tränare som ser till att passagen blir säker.

Inga efteranmälningar kan göras i grupperna U10 och uppåt, men vi kan ha hur många föråkare som helst, så tillhör du någon sådan grupp och inte är anmäld sedan tidigare så säg till i sekretariatet att du vill vara föråkare. Föråkarnas tider kommer att ropas ut av speakern, men inte finnas på någon lista.

De åkare som är upp till och med U8 som inte är anmälda sedan tidigare och vill åka kan respektive lagledare se till att göra upp med sekretariatet om vilken nummerlapp de ska ha (det finns några extra, men man kan också ta någons som inte är här). Det är dock viktigt att sekretariatet vet namnet på varje nummer så att speakern kan göra sitt jobb.

Välkomna!

 

Uppdaterad: 18 APR 2018 23:31
Skribent: Helene Åberg
Epost: Adressen Gömd

 

Anmäl till tävling 

webshop

Ansök ny medlem

Postadress:
Huddinge SK AF - Skidor
Box 1101
14123 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info