Hoppa till sidans innehåll

Team -Junior

Team99header2

 

TEAM99 REUNION!

Den 22 maj hade TEAM99 återträff med kids, ledare och föräldrar. Det blev en kul kväll med glatt återseende med gruppen på Gröna lund där vi hade 5-kamp, middag med grillbuffé och gruppfoto förstås. Kvällen fortsatte med åkaktiviteter och trevligt umgänge till Grönan stängde.

 

Idéen med REUNION väcktes under ett träningsläger i höstas och vi lyckades få ihop 34 st ur den grupp vi varit och som hade sin start 2003 och senare blev ”E-gruppen” 2004. Det blev ett härligt återseende och faktiskt avslut på många fantastiska år. I Flottsbro och i Sveriges många skidanläggningar och även utrikes har gruppens åkare visat framfötterna. Många pokaler har burits hem! Vi har haft magiskt bra och roliga läger på Sveriges olika skidorter, i skärgården och i Alperna.

 

Sagan TEAM99 är nu avslutad, iaf del 1, och gruppen upphör. Våra framgångsfaktorer utan slå oss för bröstet har varit ordning och reda med bra planering och målsättning, engagerade och utbildade tränare med egen tävlingsbakgrund, samt att vi haft roligt tillsammans, vilket tillsammans har gett bra kvalitet i verksamheten. 5 åkare av de 8 som var med sista året går nu vidare till skidgymnasium på olika orter i landet, ett rekord i sig i HSK. Andra i gruppen har slutat men några fortsätter i den juniorgrupp HSK kommer ha kommande säsong. Kanske någon av de som slutat vill börja igen. Den gemenskap och glädje den alpina skidåkningen ger är svårslagen, i och utanför HSK.

 

Vi ledare, Peter O och Roger S och Pelle S och Per S som genomfört sista säsongen vill tacka TEAM99 åkare och föräldrar för det stora äventyret vi fått vara med om. TEAM99 vill också tacka HSK för alla år.

Tro inte att Ni inte kommer märka av oss i framtiden! Vi kommer säkert finnas med i HSK verksamhet flera år till men på ett annat sättJ. Missa inte att följa dessa åkare i resultatlistorna framöver också.

 

/Peter

Nyheter från HSK

2021-03-29
Snön räcker inte till i Flottsbro längre...
 
2021-03-28
Du har väl sett att våra nya alpinryggsäckar äntligen här?
 
2021-02-24
Idag kom Folkhälsomyndigheten med nya restriktioner för hela idrottsrörelsen pga smittläget
 
2021-02-19
På lördag (den 20 februari) kan du se U14-tävlingen i Flottsbro hemma i soffan.

Lagledare J/FIS
Josefin Grauers 070-6451887
This is a mailto link

Tränare J/FIS
Marko Kuusela

Magnus Måhlgren

John Lundquist