Hoppa till sidans innehåll

Fortsatt inställt

18 MAR 2020 15:08
Corona har verkligen tagit ett ordentligt grepp allt just nu och hela samhället påverkas. HSKs styrelse har flera extra möten just nu för att följa läget.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 15:08

I måndags kväll hade styrelsen ett möte som till största delen handlade om Corona, som så mycket annat i samhället. Samma dag togs beslutet att gymnasieskolor och andra vuxenutbildningar stänger verksamheten eller bedriver den på distans. Allt för att minska smittrisken. 

För klubbens del är träning, tävling och läger fortsatt inställda.

Dels är vi förstås måna om att våra medlemmar inte ska smittas i onödan, men också för att vi som största Alpina klubb i Sverige inte ska bidra till smittspridning. Stockholm är mest drabbat i landet och spridningen är nu stor inom landet. 

Det tas många extra ordinära beslut nu och alla handlar de om att vi ska träffa så få som möjligt och hålla oss hemma... Att vi är många som nu måste jobba hemifrån, inte får gå till skolan osv är förstås oerhört tråkigt. Speciellt när det innebär att vi inte heller kan åka skidor som vi brukar så här års. Men vi är som klubb övertygade om att vi alla behöver och kan hjälpas åt.

Styrelsen följer självklart utvecklingen noga och uppmanar alla att ta hand om varandra! 

/Styrelsen

Skribent: Helene Åberg
E-post: Adressen Gömd

 

Följ gärna HSK på Facebook:

 

I vår Facebookgrupp för medlemmar 

Huddingeskidklubb senastenytt 

hittar du snabbinfo om träningar, läger osv. 

 

Anmäl till tävling 

webshop

Ansök ny medlem

Postadress:
Huddinge SK AF - Skidor
Box 1101
14123 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: office@huddingeskidk...

Se all info