Hoppa till sidans innehåll

Ny Tävlingskalender

27 JAN 2020 21:40
Plusgrader och snöbrist gör ju såklart att tävlingar ställs in, flyttas och ändras. Vår tävlingsansvarige Peter Dahl sammanfattar:
  • Skapad: 27 JAN 2020 21:40

Här hittar du en uppdaterad tävlingskalender för säsongen 19/20, så som den är beslutad mellan Stockholmsklubbarna och Alpina kommiten (AK).
En hel del förändringar då vi inte har snö i våra backar i Stockholmsområdet och tyvärr ser vi ingen snö och kyla i sikte, därför har tävlingarna i U12 & U14 flyttats till anläggningar med snö. 
Stockholmsklubbarna har försökt fokusera på bra förutsättningar för tävling och träning i samband med tävling. Tyärr är vi många som ska sammsas om de anläggningar som har bra förutsättningar och vi har tvingats lägga tävlingar längre bort än vad vi kanske hade önskat. 
U16 påverkas inte så mycket då så gott som nästan alla tävlingar redan från början var planerade i fjällen för att kunna erbjuda utmanande backar och tävlingar.
För U10 har vi idag inga inplanerade flyttar av tävlingar utan de kommer att ställas in, alt om det är någon anläggning i hyffsad närhet som har enläggning som kan erbjuda bra förutsättningar för tävling.
Angående den kanske viktigast tävlingen på hela året, Klubbmästerskapet, så om vi inte får snö i Flottsbro kommer både slalom (SL) och storslalom (GS) att genomföras i samband med avslutningslägret i Björnrike.
Jag ber alla föräldrar som följer med sina barn på tävling att hjälpa arrangerande klubb så mycket ni kan och att vi har kul tillsammans.
Dansa gärna snödans och be om kyla!
//Peter Dahl Tävlingsansvarig HSK
Skribent: Helene Åberg
E-post: Adressen Gömd

 

Följ gärna HSK på Facebook:

 

I vår Facebookgrupp för medlemmar 

Huddingeskidklubb senastenytt 

hittar du snabbinfo om träningar, läger osv. 

 

Anmäl till tävling 

webshop

Ansök ny medlem

Postadress:
Huddinge SK AF - Skidor
Box 1101
14123 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: office@huddingeskidk...

Se all info