Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara med?

28 MAJ 2020 21:00
Efter sommaren väljer vi ny styrelse. Å det finns möjlighet för dig att vara med och påverka klubben och arbeta för att våra åkare ska få så bra förutsättningar som det bara är möjligt.
  • Skapad: 28 MAJ 2020 21:00

Direkt efter sommaren är det dags för årsmöte och val av ny styrelse, revisorer och valberedning i Huddinge skidklubb.

Det är inte hela styrelsen som ska bytas ut eftersom vissa av ledamöterna valdes i höstas för två år. Glädjande nog vill dessutom flera i styrelsen vars förordnande löper ut fortsätta, bland annat vår ordförande Joachim Carlsson.

Men det finns också de som vill ställa sin plats till förfogande så det finns behov av nya friska krafter. Du behöver inte alls vara eller känna dig som ett styrelseproffs för att kandidera till styrelsen. Det viktigaste är att du har ett engagemang och vill vara med i arbetet med att utveckla Huddinge skidklubb för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för klubbens medlemmar.

Även om styrelsen internt fördelar arbetsuppgifterna mellan sig är det tydligt att det inför nästa verksamhetsår finns behov av

- kassör

- tävlingsansvarig

- marknadsansvarig

Det behövs också minst en revisor.

Har du förslag på personer som du tycker ska ingå i styrelsen eller vara revisor? Vill du själv ingå i styrelsen eller vara revisor? Valberedningen behöver förslag. Tveka inte utan kontakta någon av i valberedningen så snart som möjligt om du är intresserad eller har förslag på någon som du tror skulle passa. Senast i början av juli siktar vi på att ha ett förslag klart.

 

Valberedning: 

Anna Niklasson: This is a mailto link

Daniel Björkholm: This is a mailto link

Pernilla Bonde: This is a mailto link

Skribent: Helene Åberg
E-post: Adressen Gömd

 

Följ gärna HSK på Facebook:

 

I vår Facebookgrupp för medlemmar 

Huddingeskidklubb senastenytt 

hittar du snabbinfo om träningar, läger osv. 

 

Anmäl till tävling 

webshop

Ansök ny medlem

Postadress:
Huddinge SK AF - Skidor
Box 1101
14123 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: office@huddingeskidk...

Se all info