Hoppa till sidans innehåll

Ny träningsorganisation i HSK

24 OKT 2021 17:28
I år utökar vi vårt samarbete med Nordlund sports ännu mer. Ett samarbete som ska leda till att vi tillsammans utarbetar HSKs väg framåt.
  • Skapad: 24 OKT 2021 17:28

I år har vi en helt ny och spännande organisation kring träningsansvaret i Huddinge Skidklubb.

Vår tidigare träningsansvarige Magnus Måhlgren satsar i år helhjärtat på sitt uppdrag som tränare för våra juniorer/FIS-åkare och har lämnat rollen som ansvarig för träningen i klubben. Därmed är rollen som huvudtränare just nu vakant.

Samtidigt som vi jobbar vidare på att hitta en ny träningsansvarig för klubben, kommer vi att jobba på ett nytt och inspirerande sätt den här säsongen.

I år utökar vi vårt samarbete med Nordlund sports ännu mer. 

Nordlund sports tränare Markus Tollsten kommer jobba och samarbeta med våra tränare under säsongen 2021/22. Allt för att vidareutveckla vår fantastiska tränarkår ännu mer.

Allt ifrån frågor kring värdegrund och ledarskap till mer praktiska tips om skidteknik och metodik ingår i det här arbetet tillsammans med våra tränare.

Men i samarbetet med Nordlunds sports får vi som klubb hela Nordlunds sports bredd. Vi kommer få kontinuerlig kunskap från Markus Tollsten och från Fredrik Litzén och Jörgen Nordlund.

”Markus kunskap, engagemang och kommunikationsförmåga och inte mist arbetskapacitet har många gånger fått både mig och framför allt åkarna i grupperna han tränat att utvecklas väldigt mycket.” säger Jörgen Nordlund, grundare av Nordlund sports och sedan länge mentor till oss i HSK.

En närmare presentation av Markus Tollsten hittar du här: https://www.hsk.se/foreningen/traningsorganisation-markustollsten/ på HSKs hemsida.

Vi ser förstås mycket fram emot den kommande säsongen och det utökade samarbetet med Markus Tollsten och Nordlund Sports.

Skribent: Helene Åberg
E-post: Adressen Gömd

 

Följ gärna HSK på Facebook:

 

I vår Facebookgrupp för medlemmar 

Huddingeskidklubb senastenytt 

hittar du snabbinfo om träningar, läger osv. 

 

Anmäl till tävling 

webshop

Ansök ny medlem

Postadress:
Huddinge SK AF - Skidor
Box 1101
14123 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: office@huddingeskidk...

Se all info