Medlemsansökan

Vad roligt att du vill bli medlem i
Sveriges Största Alpina Skidklubb!

Välkommen till HSK, Huddinge Skidklubb.

HSK är en alpin klubb som välkomnar barn och ungdomar att träna skidor tillsammans. Vi är en ideell förening där alla inblandade strävar efter att göra klubben till en plats för skidglädje och trygghet.

HSK består av cirka 850 medlemmar. Vi har flera olika grupper inom klubben:

• Mastersgrupp
  • Juniorgrupp (från 17 år)
  • Under 14 år
  • Under 12 år
  • Under 8 år
  • Parrasport
  • Freeski

I alla grupper behöver åkaren :

• klara av att åka lift själv
  • ta sig ner för backen
  • Hantera sin utrustning
  • Kunna vara ifrån föräldrar under träningen
  • kunna delta i tävlingar (när de blir lite äldre)

Detaljerad information om olika åldersgrupper:

U8, 5-8 år.

Vi bedriver all inlärning med hjälp av lek. Snöfria träningsdagar tränar man utomhus i Flottsbro och även inomhus. När backen i Flottsbro är öppen tränar vi grundläggande skidåkning

U10 & U12, 9-12 år.

Bra grundskidåkning krävs som exempelvis åka parallellt med skidorna. Vi deltar i tävligar som arrangeras inom Stockholmsområdet.

U14, 13-14 år.

God skidvana i många terränger. HSK värdesätter att man är intresserad av att träna i portar och att man har viljan att utvecklas till en bra tävlingsåkare. Tävlingar sker i Stockholmsområdet men även i Dalarna och Värmland.

U16 & Juniorer, 15-20 år.

Mycket bra skidvana. Åkaren ska ha bra teknik och ska behärska flera sorters skidåkning. Träningar sker flera gånger i veckan. HSK uppskattar att man deltar aktivt i sin träning. Tävlingar arrangeras runt om i hela Sverige.

Masters, över 20 år.

Här är du välkommen att träna med våra Oldboys och Oldgirls.

Parrasport, Team Total.

I HSK finns en egen träningsgrupp för dig med funktionsvariation.

Flera åkare i den här gruppen har redan, roligt nog, gjort internationella framgångar.

Freeski

Här är det hopp och trix som gäller.

Ansökningsformulär finns längs ner på sidan.

Om det blir fullt i någon grupp

Klubbens mål är "Alla på snö" så vi gör så mycket vi kan för att alla ska kunna vara med. Men vissa år är det ändå intagningsstopp i vissa grupper, eftersom vi måste ha tillräckligt många tränare t ex för att kunna bedriva en bra träning.

Skidlicens och försäkring

Alla aktiva omfattas av en försäkring som Skidförbundet har tecknat med Folksam, Den gäller vid olycksfall isamband med träning och tävling. Du hittar mer information här:

Läs speciellt under fliken med pdf-filen  "Svenska Skidförbundets försäkringar"

Skidlicens skall du som tävlar fr o m junior lösa via IdrottOnline.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

E-post: office@huddingeskidk...