SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Huddinge SK Alpina Förening
Fotboll
Om olyckan är framme

 

Skulle det som inte får hända hända att någon skadar sig på träning och tävling så har alla medlemmar i Huddinge skidklubb en försäkring via Skidförbundet i Folksam. 

FÖRSÄKRING I FOLKSAM

Försäkringen gäller både under träning och tävling samt när du reser till eller från. 

Här hittar du mer info om den, 

https://www.skidor.com/forening/forsakring/  RÅD & VÅRD

Folksam har också en tjänst som kallas Råd & Vård av idrottsskador.

Det här är en tjänst som är utvecklad för att hjälpa idrottare att hålla sig skadefria och få hjälp med vård och bedömning av skada när det behövs.

Telefonnummer hit är 020-44 11 11 

Här finns mer info om Råd & Vård

https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/rad-och-vard-for-idrottsskadorÖVRIGT 

Det ett par ställen man kan ringa direkt till själv som åkare från klubben har haft kontakt med genom åren och rekommenderat.

Capio Capio Artro Clinic Sophiahemmet

https://capio.se/specialistvard/artro-clinic/bli-patient/vara-mottagningar/akutmottagning/

Med följande tillägg för barn.

Om ditt barn har fyllt 9 år och har en akut traumatisk knäskada ring oss alltid först på tel. 08-406 27 00 för att se möjlighet till tid med kort varsel till någon av våra ortopeder som är ansvariga för barn- och ungdomsverksamheten.

 

 Aleris Sports Medicine & Ortopedi Sabbatsberg

https://www.aleris.se/har-finns-vi/stockholm/aleris-specialistvard-sabbatsberg/ortopedmottagning-sports-medicine/

Vi erbjuder akuttider för dig som råkat ut för en fot- eller knäskada under de senaste tre dygnen. Det är viktigt att det har säkerställts med röntgen att det inte rör sig om en fraktur. För bokning av en akut tid, ring oss på 08-690 63 15.

 

För att den försäkrade idrottaren ska få rätt ersättning ska alla bokningar gå via Folksam Råd och Vård för idrottsskador på telefonnummer 020-44 11 11 - dit idrottare, ledare eller föräldrar ringer för att boka en telefontid med en fysioterapeut. Det går också att boka en telefontid via mejl till radochvard@aleris.se. Fysioterapeuten bokar vid behov tid till anslutna vårdgivare inom nätverket. Den försäkrade betalar ingenting, varken för telefonrådgivning eller besök.

 
Våra sponsorer